Reis Tips Uncategorized Vakantie

Tips om geld te besparen in de voorbereiding je vakantie

Een vakantie is al duur genoeg maar hoe bespaar je nu op de dingen die je ‘nog even moet regelen’ maar waar je niet omheen kunt? In deze blog geven we je tips over het parkeren van de auto, de transfer naar je hotel en het huren van een auto.  We geven je niet alleen directe tips maar ook websites waar je direct een van deze zaken gemakkelijk kunt regelen!

Een transfer naar je hotel via Transferzo!

Op het vliegveld moet je soms in de rijen aansluiten om een kaartje voor de transfer te kunnen bemachtigen. Via Transferzo kunt u gemakkelijk een kaartje voor de transfer naar het centrum of je hotel bemachtigen! Ook is het mogelijk om een transfer te regelen voor de heenreis naar het vliegveld. Zo start je vakantie ter plaatse direct met een geordende rit naar je hotel!

Een parkeerplaats regelen bij het vliegveld

Wie wil Vliegen en Parkeren kan via dit platform gemakkelijk een parkeerplaats reserveren bij het vliegveld. Alle vliegvelden zijn vertegenwoordigd, zo kunt u ook parkeren airport Eindhoven. Het voordeel van vooraf een parkeerplaats reserveren is dat u via Vliegen en Parkeren altijd de laagste prijs betaald en niet voor dure verassingen komt te staan achteraf. Belangrijk om te weten is dat de parkeerplaatsen bij het vliegveld en de parkeerplaatsen rondom het vliegveld in de zomervakantie helemaal vol kunnen raken. Wie zijn auto wil parkeren dient dit dan ook echt vooraf vast te leggen.

Het huren van een auto op locatie

Een auto huren op vakantie is ontzettend gemakkelijk en geeft je die vrijheid die je thuis ook gewend bent. Er zijn vele aanbieders zoals Sixt en Hertz, via diverse websites kun je gemakkelijk al deze aanbieders met elkaar vergelijken! Let wel op je leeftijd, vaak mag je onder de 25 jaar nog geen auto huren of met je per jaar tot je 25e levensjaar € 8 per dag extra betalen.  Al deze gegevens kun je gemakkelijk invullen in de filter!