Reis Tips Vakantie

Dé veel vergeten accessoires voor op vakantie

Het inpakken van de koffer is niet voor iedereen een eenvoudige klus. De één pakt de koffer in binnen een uur en vergeet helemaal niets en de ander is al een week bezig met inpakken en vergeet nog steeds van alles en nog wat. De juiste kleren, schoenen en handdoeken zijn zo gevonden. Het probleem ontstaat echter bij het inpakken van de kleine zaken. Wat zijn nou de meeste voorkomende zaken die vergeten worden? Wij sommen ze hier voor je op, zodat je ze nooit meer vergeet!Hieronder de top vijf welke je nooit meer mag vergeten.

Powerbank

Iedereen herkent het wel. Ben je net op dat prachtige uitzicht punt en kan je geen foto maken omdat je telefoon leeg is of loop je door een onbekende stad en wil je de route opzoeken en raak je verdwaald doordat je het niet kan opzoeken op je telefoon. Vergeet daarom nooit een Powerbank mee te nemen en voorkom de nodige stress! Een powerbank die wij vaak gebruiken is de Powerbank van de Action. Deze is goedkoop, maar werkt uitstekend!powerbank-action-300x200

Zaklamp of andere lichtbron

Loop je dan met je wc-rol onder je arm in het donker, zoekend naar een toilet of in een donkere hotelkamer waar je de weg nog niet kent. Het is altijd handig om een zaklamp of andere lichtbron mee te nemen op reis. Tevens kan het erg handig zijn als je bijvoorbeeld ergens autopech krijgt in het donker! Zorg dus dat je altijd een lichtbron meeneemt!

Oordopjes

Ga je op reis met het vliegtuig of ga je de bergen in? Dan zijn oordopjes altijd fijn om bij je te hebben. Het helpt uitstekend tegen het drukkende gevoel op je oren! Tevens zijn oordopjes ook handig bij gehorige hotelkamers. Zo verzeker je jezelf van een goede nachtrust.

Pen en papier

Ga je naar het buitenland en spreek je de taal niet? Dan is het altijd fijn om pen en papier mee te nemen. Vergeet je dan toch nog die powerbank en is je telefoon dus leeg? Dan kan je altijd nog het adres laten zien aan de taxichauffeur of een uitleg schrijven naar de supermarkt.

Zonnebril

Een veel vergeten accessoire is een zonnebril. Een zonnebril is noodzakelijk wanneer je richting een gebied gaat waar de zon veel schijnt. Neem hem daarom echt mee! Natuurlijk kan je er ook nog één in het land zelf kopen, maar dit is natuurlijk zonde wanneer je er ook één thuis hebt liggen!